Despre noi


InformatHIV.ro este un proiect Sens Pozitiv.

Încă de la înființare, Sens Pozitiv și-a dorit să ofere informații independente, clare și relevante despre HIV. Credem cu tărie că informația dă putere. În acest moment, în care viața cu HIV poate fi la fel de lungă și sănătoasă precum cea a persoanelor HIV negative, când virusul nu se mai transmite pe cale sexuală (dacă tratamentul este luat corect) și nici de la mamă la făt, este important ca persoanele care trăiesc cu HIV să cunoască și să înțeleagă toate aspectele vieții cu acest virus, dar și partenerii lor HIV negativi, cât și alte persoane care nu sunt afectate să aibă o sursă de informare de încredere.

Ne dorim ca informatHIV.ro să fie o sursă veridică de informații. O mare parte din materialele de pe site sunt preluate de pe site-ul NAM, una dintre sursele principale la nivel mondial, de informații independente despre HIV și SIDA.

informatHIV.ro se adresează atât persoanelor are trăiesc cu HIV, cât și celor care au un risc crescut de a contracta virusul, cadrelor medicale, activiștilor, persoanelor care lucrează în organizații, voluntarilor din domeniu și oricui vrea să afle informații despre HIV.

Partenerii noștri

Asociația MozaiQ LGBT – București

Asociația ACCEPT – București

Asociația Română Anti SIDA – ARAS – București

Checkpoint ARAS – București

PRIDE România – Cluj-Napoca

Identity.Education – Timisoara

Rise OUT – Iași

Multumim

Îi mulțumim enorm lui Mihnea-Mihail Florea, colegului nostru de la MozaiQ, care a scris proiectul #informatHIV și fără de care acest site nu ar fi existat, sau cel puțin nu încă.

Mulțumim Marianei Verdeș, care atunci când ne-a răpus birocrația, a avut mare răbdare și ne-a ajutat enorm.

Va urma!